Avoin tehtävä: Projektipäällikkö, Iijoen matkailu

Haemme projektipäällikköä vastaamaan Iijoen matkailun kehittämisestä.

     

Iijoki suistoineen ja Iin Perämeren rannikko tarjoavat kalaisia vesiä, omaleimaista kulttuuria ja potentiaalisia matkailukohteita. Maaseuturahaston rahoittamassa Iijoen lumo -hankkeessa kehitetään vesistöön, luontoon, kulttuuriin ja koulutukseen liittyviä matkailupalveluja vastuullisesti ja ilmastoystävällisesti. Hanketta koordinoi Micropolis Oy, kesto 1.5.22- 31.10.24.

Projektipäällikön tehtävänä on yhdessä projektikoordinaattorin kanssa perustaa Iijoen ja Iin Perämeren rannikon matkailutoimijoiden verkosto, laatia Iijoen pieniä, keskisuuria ja aloittelevia yrityksiä tukeva matkailuselvitys ja toimenpideohjelma sekä järjestää matkailuyrittäjien tarpeita vastaavia työpajoja.

Hankkeen tavoitteet ovat lähteneet alueen matkailutoimijoiden toiveista. Yhteiskehittämisen ja -markkinoinnin avulla alueen matkailupalvelut ja -tuotteet ovat helpommin ja monikanavaisemmin asiakkaan saavutettavissa ja ostettavissa. Kokonaisuudessaan Iijoen matkailu liitännäiselinkeinoineen tukee aluekehitystä Iissä, Oulun Yli-Iissä, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

Odotamme projektipäälliköltä:

  • matkailuelinkeinojen ja – toimijoiden tuntemusta
  • näyttöä projektijohtamisesta, raportoinnista ja taloushallinnasta
  • taitoa verkostoitua ja yhteistyökykyä

Katsomme hakijalle eduksi soveltuva korkeakoulututkinto ja/tai vahva työkokemus, joka puoltaa hankkeen menestyksekästä läpivientiä.

Palkkaus tehtävään määräytyy Avaintes:n HAA palkkaryhmän mukaan ja on sidottu hankkeen budjettiin.

Hae osaksi Micropoliksen asiantuntijatiimiä!
Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattiosaamisen kehittämiseen. Tukenasi on työstään innostunut ja toisia kannustava Micropoliksen asiantuntijatiimi.

Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan sähköpostitse Micropolis Oy:n toimitusjohtaja Noora Huotarille: [email protected] sunnuntaihin 24.4.2022 mennessä. Merkitse viestisi otsikoksi MATKAILU. Lisätietopyynnöille on varattuna aika 14.4.2022 klo 9.00–18.00 [email protected] tai p. 040 683 0541.

Micropolis Oy kehittää vähähiilisiä ratkaisuja kunnille, yrityksille ja yhteisöille. Hyödynnämme tutkimuksessa ja kehittämisessä EU:n rahoitusohjelmia. Vastaamme myös Iin kunnan elinkeinojen kehittämisestä ja kuntamarkkinoinnista.