Iin yrityspalvelut tukemassa Pohjois-Pohjanmaan kasvuyrityksiä

Haku Pohjois-Pohjanmaan yritysten Kasvupolku sparrausohjelmaan käynnistyy 14.2.2022.

Ohjelmaan voi hakea kaikki alueen kasvuhaluiset yritykset toimialaan, ikään tai kokoon katsomatta. Mukaan valitaan 15 yritystä.

Iin yrityskehittäjän Noora Huotarin ja kunnan yrityspalveluista vastaavan Micropolis Oy:n tehtävänä on tukea yrityksiä kohti kestävää ja kannattavaa liiketoimintaa. Iin johtoajatus kaikessa aluekehittämisessä on ”elinkeinoelämä edellä”.

– Yrityksillä on iso rooli kunnan asukkaiden hyvinvoinnin lisäämisessä. Menestyvät yritykset työllistävät, tuovat verotuloja sekä ylläpitävät ja monipuolistavat alueen palvelutarjontaa, Huotari luettelee. Siksi haluamme olla kumppanina Kasvupolku sparrausohjelmassa vauhdittamassa koko Pohjois-Pohjanmaan kasvua.

Vihreästä kasvusta syntyy uusia yrityksiä, liiketoimintaa, työpaikkoja.
Iin yrityspalvelut ovat ideoineet Paikallista -merkin, joka kertoo merkin omaavan yrityksen sitoutuneen käyttämään resursseja harkitusti ja hyvinvointia edistävällä tavalla. Merkin on ottanut käyttöön yli 60 iiläistä yritystä.

– Vastuullisuuden vaatimus näkyy jo ulkopuolisen rahoituksen perusteena, ja esimerkiksi lainan marginaali voi vaihdella sen mukaan, kuinka hyvin yritys saavuttaa kestävyystavoitteensa. Vastuullisuuteen sisältyy oman ympäristövastuun lisäksi myös toimitusketjun kokonaisuuden ja esimerkiksi alihankkijoiden toiminnan tarkastelua, Huotari kertoo.

Tutustu Kasvupolku ohjelmaan ja tilaa muistutus hakuajasta: kasvuopen.fi/kasvupolut

Iin yrityspalvelut: ii.fi/business