Avoin tehtävä: Projektipäällikkö, kiertotalous

Haemme projektipäällikköä vastaamaan kiertotalouden kehittämisestä.

       

Micropoliksen koordinoimassa ja Pohjois-Pohjanmaan liiton rahoittamassa Kasvua kierroista uuden sukupolven vihreillä teknologioilla (KASKI) -hankkeessa kehitetään kiertotalousympäristö yli toimiala – ja yritysrajojen. Tavoitteena on löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja -ratkaisuja, joilla on vahva alueellinen työllistävä vaikutus.

Hankkeessa käynnistetään kiertotalouskeskuksen sijoittamistoimet Iihin, kehitetään digitaalinen yritysverkostoalusta ja toteutetaan materiaalivirtaoptimointia hankkeen tulosten takaamiseksi. Hankkeessa työskentelee projektipäällikön lisäksi projektiasiantuntija ja projektityöntekijä. Hankkeen kesto on 30.6.2023 asti.

Odotamme projektipäälliköltä:

  • kiertotalouden osaamista ja toimijoiden tuntemusta
  • näyttöä projektijohtamisesta, raportoinnista ja taloushallinnasta
  • taitoa verkostoitua ja yhteistyökykyä

Katsomme hakijalle eduksi soveltuva korkeakoulututkinto ja/tai vahva työkokemus, joka puoltaa hankkeen menestyksekästä läpivientiä. Palkkaus tehtävään määräytyy Avaintes:n HAA palkkaryhmän mukaan ja on sidottu hankkeen budjettiin.

Hae osaksi Micropoliksen asiantuntijatiimiä!
Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattiosaamisen kehittämiseen. Tukenasi on työstään innostunut ja toisia kannustava Micropoliksen asiantuntijatiimi.

Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan sähköpostitse Micropolis Oy:n toimitusjohtaja Noora Huotarille: [email protected] sunnuntaihin 24.4.2022 mennessä. Merkitse viestisi otsikoksi ”KASKI”.

Lisätietopyynnöille on varattuna 14.4.2022 klo 9.00–18.00 [email protected] tai puhelimitse p. 040 683 0541.

Micropolis Oy kehittää vähähiilisiä ratkaisuja kunnille, yrityksille ja yhteisöille. Hyödynnämme tutkimuksessa ja kehittämisessä EU:n rahoitusohjelmia. Vastaamme myös Iin kunnan elinkeinojen kehittämisestä ja kuntamarkkinoinnista.